Early bird- tarief Onderwijs Research Dagen (ORD)

Graag laten we weten dat u nog tot en met 1 mei 2017 voor de Onderwijs Research Dagen (ORD) kan registreren aan het verlaagde early bird-tarief.
 
Van 28 tot en met 30 juni vinden de ORD plaats op de Stadscampus van de Universiteit Antwerpen. De Antwerp School of Education en het departement Opleidings- en Onderwijswetenschappen van de faculteit Sociale Wetenschappen slaan de handen in elkaar voor de praktische organisatie van het congres. Het uitgebreide ORD-programma bevat 56 symposia, 98 papers, 86 posters en 26 rondetafelgesprekken verdeeld over 10 themalijnen. Het volledige programma is vanaf vandaag online beschikbaar.
 

Voorafgaand aan de ORD vindt op woensdagochtend 28 juni 2017 de Preconferentie voor Promovendi plaats. De workshops focussen op mogelijk uitdagende aspecten van het promotieproces en/of zaken die van waarde zijn voor na promotie.
Eveneens op woensdag 28 juni 2017 wordt het Kom over de brugprogramma georganiseerd. Om het brede onderwijsveld aan te spreken worden uitsluitend sessies georganiseerd waarin de impact van onderwijsonderzoek voor de praktijk centraal staat. In de namiddag staat de hele waaier van ORD-sessies open voor de deelnemers aan het brugprogramma.
 
Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten tijdens de ORD in Antwerpen.
 
Elke Struyf en David Gijbels,
voorzitters van het organiserend comité