Reviewers ORD 2020 gezocht!

Van 24 tot en met 26 juni 2020 vindt alweer de 50ste editie (!) van de Onderwijs Research Dagen plaats. Deze ORD wordt georganiseerd door de Universiteit Utrecht, de Hogeschool Utrecht en het Universitair Medisch Centrum Utrecht en zal plaatsvinden op het Utrecht Science Park. Als VOR-bestuur hopen we natuurlijk op een inhoudelijk sterk en interessant programma. Om dit te bereiken vragen we uw hulp als reviewer van ingediende voorstellen.

De call for papers staat nog open tot 31 januari 2020, daarna zal de reviewprocedure starten. Elk voorstel dat ingediend wordt zal door meerdere reviewers beoordeeld worden. Als bestuur vinden we het belangrijk dat de leden van de divisies van de VOR hierbij betrokken worden en dat we gezamenlijk de kwaliteit van het congres borgen. We zoeken dan ook onderzoekers, met expertise op het gebied van onderwijsonderzoek die in februari voorstellen willen reviewen. U kunt ook als reviewer optreden als u geen voorstel voor een bijdrage op de ORD heeft ingediend.

U kunt zich aanmelden als reviewer door een mail te sturen naar ord2020@congressbydesign.com. Vermeld hierbij alstublieft uw expertisegebied (bijvoorbeeld door één of meerdere divisies te noemen) zodat u geen voorstellen krijgt waarover u geen expertise heeft. Als u zich aanmeldt ontvangt u later meer informatie over het reviewproces.

Alvast hartelijk bedankt
namens het gehele VOR-bestuur