Save-the-date:  ORD2021 in Utrecht, 7 - 9 juli 2021

Save-the-date:  ORD2021 in Utrecht, 7 - 9 juli 2021

 

Na een jaar uitstel vindt van 7 tot 9 juli 2021 de 50ste editie (!) van de Onderwijs Research Dagen (ORD) plaats. Deze ORD wordt georganiseerd door de Universiteit Utrecht, de Hogeschool Utrecht en het Universitair Medisch Centrum Utrecht en zal plaatsvinden op het Utrecht Science Park. Onderwijs is interactie en daarom blijft het thema van deze ORD ‘interactie’.

Interactie in het onderwijs ziet er sinds de Covid-19 pandemie anders uit dan voorheen. Massaal worden nieuwe leeromgevingen ontwikkeld, vindt interactie (deels) digitaal plaats en krijgen beoordelingen een andere vorm. Meer dan ooit wordt een beroep gedaan op veerkracht, inventiviteit en zelfregulatie van lerenden, docenten en ondersteunend personeel, en (stage)begeleiders.

Het stimuleren van interactie in het onderwijsveld vergt ook interactie tussen onderwijsonderzoekers en het onderwijsveld en vice versa. De ORD heeft deze verbinding tot doel, waarbij voortdurend wordt gependeld tussen theorie, methoden en praktijk, in interactie met elkaar.

We markeren de 50ste editie van de ORD met invited symposia met enerzijds onderzoekers, die reeds jaren baanbrekend onderzoek verrichten en anderzijds veelbelovende jonge onderwijsonderzoekers van nu.

Graag zien we je in (inter)actie in Utrecht!

De ORD 2021 commissie,

Tim Mainhard
Frans Prins
Marieke van der Schaaf
Liesbeth Baartman
Caroline Vonk
Anke Horstman

Heeft u vragen over uw bestaande registratie of abstract. Of andere vragen? Neem dan contact op met het symposiumsecretariaat:

ORD 2020 Symposium Secretariaat
Congress by design
E-mail: ord2020@congressbydesign.com
Tel: +31 (0)88 0898101