Uitnodiging voor inhoudelijke congresbijdragen ORD 2021

 

Beste VOR en VFO leden,

Graag herinneren wij u aan de naderende deadline voor het indienen van een inhoudelijke congresbijdrage voor de ORD 2021.

Tot en met 14 februari 2021 kun je binnen de verschillende thema’s van de divisies van de VOR voorstellen indienen via het online indienformulier. Deze deadline zal niet worden verlengd.

Zoals eerder bekend is het thema van deze ORD ‘interactie’, ook digitaal!

De afgelopen maanden, waarin corona grote effecten heeft gehad op ons onderwijs, hebben ons niet alleen laten zien hoe belangrijk face-to-face interactie in het onderwijs is, maar ook de mogelijkheden en kansen van educational technology in het faciliteren van online interactie.

Onderwijsonderzoek is in deze roerige tijd misschien wel belangrijker dan ooit. Daarom kijken wij er naar uit om met elkaar tijdens de ORD in gesprek te gaan over de resultaten van recent onderwijsonderzoek.

Wat betreft het programma zal er in invited symposia aandacht zijn voor 50 jaar ORD, georganiseerd door “nestoren” uit het onderwijsonderzoek. We zijn verheugd de volgende “nestoren” aan te kondigen: Jan van den Akker, Elly de Bruijn, Olle ten Cate, Geert Kelchtermans, Jeroen van Merriënboer, Martin Mulder en Joke Voogt.

Graag zien we je in (inter)actie in Utrecht!

Vriendelijke groeten,

De ORD 2021 commissie,

 

Tim Mainhard

Frans Prins

Marieke van der Schaaf

Liesbeth Baartman

Caroline Vonk

Anke Horstman

 

Kijk op www.ord2021.nl of 
https://ord2021.nl/voorstel-indienen/

Onderzoek en praktijk koppelen:
kijk bij het
Kom over de Brug programma