Verplaatsing Mini-symposium: De rol van Gender Stereotypen in het Voortgezet Onderwijs

LET OP! HET SYMPOSIUM IS WEGENS OMSTANDIGHEDEN VERPLAATST NAAR 23 NOVEMBER.

Onze excuses voor dit uitstel op het laatste moment!

FGGA-promovendus Laura Doornkamp organiseert een symposium in   over de rol van gender representatie en gender stereotypen in het Nederlandse voortgezet onderwijs.

Wanneer:  op 23 november van 19.00 tot 21.30 uur
Waar: Wijnhaven, Turfmarkt 99, 2511 DP Den Haag

Het symposium is vooral bedoeld voor mensen die betrokken zijn bij het Nederlandse voortgezet onderwijs. Dus docenten, schoolleiders en schoolbesturen. Evenals organisaties die een rol spelen in het voortgezet onderwijs; zoals scholennetwerken of scholenraden.’  Tijdens het symposium vertelt Laura Doornkamp over de bevindingen van haar onderzoeken.
aarnaast zullen twee van haar collega’s Antoinette Kroes en Tessa van de Rozenberg vertellen over uitkomsten uit hun onderzoeken, en zal een toekomstige collega Tess Schoneveld vertellen over wat er in de praktijk al met deze onderwerpen wordt gedaan.
n alle gevallen zullen wij aandacht besteden aan de vraag: Wat moeten en kunnen mensen hier nou mee in de praktijk? Kortom, we gaan ons best doen om de wetenschap te verbinden met de praktijk om bezoekers met nieuwe inzichten en hopelijk ook concrete tips weer naar huis te laten gaan.’

Meer weten: Vijf vragen over het symposium: De rol van gender stereotypen in het voortgezet onderwijs

Aanmelden